Gratis verzending vanaf 35 euro voor BE & NL
1 RETOURBELEID

 

Neem contact op met Kaart Blanche voordat u artikelen retourneert. (hello@kaartblanche.com)
We zullen altijd proberen de beste oplossing te vinden en geval per geval te evalueren.

 

U kunt het product binnen 7 dagen na levering retourneren. Het product moet in nieuwe staat zijn. Indien het product beschadigd of gebruikt is, wordt het product niet terugbetaald. Zorg ervoor dat u de contactgegevens bij de retourzending vermeldt en geef ons, indien mogelijk, een trackingcode en een korte beschrijving van uw zaak.

 

Kaart Blanche stelt voor dat u een ontvangstbewijs en een track & trace neemt voor de retourzending van de bezorgdienst, omdat het zo gemakkelijker is om de retourzending te volgen als dat nodig is. Kaart Blanche zal een terugbetaling doen van de in aanmerking komende retouren. Als u per factuur betaald heeft, hebben we een bankrekeningnummer nodig om het geld terug te storten. De eenvoudigste manier is om het naar ons te e-mailen.

 

1.2 NIET-RETOURNEERBARE GOEDEREN

 

Cadeaubonnen zijn niet-retourneerbaar.

 

1.3 VERZENDING

 

Om uw aankoop te kunnen retourneren, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. U dient uw aankoop naar ons te verzenden: Kaart Blanche / Eskimofabriek – Wiedauwkaai 23Y – 9000 Gent

 U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor het terugsturen van het product afgetrokken van uw terugbetaling. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

 Als u een artikel van meer dan € 25 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

VERZENDING MET BPOST 

In de week doen wij de pakketjes meteen de volgende werkdag op de post. Sinds 1 januari 2019 hanteert BPost nieuwe tarieven.

Omdat veel pakketjes verloren gingen en niet-getraceerde verzendingen niet kunnen worden opgevolgd, hebben we besloten om enkel nog Track & Trace aan te bieden.

Track & Trace = 5,70 euro (1 werkdag met een code kan jouw pakje volgen)

Let op: op veel plaatsen wordt in het weekend en op maandag niet altijd geleverd. Sorry, wij zijn niet aansprakelijk voor verloren of te laat geleverde pakjes.

 

Bekijk ook even de FAQ voor veel gestelde vragen hierover.

 

2 TERUGBETALINGSBELEID

 

Onze overeenkomst duurt 7 dagen. Als er 7 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

 

2.1 TERUGBETALINGEN

 

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

 

Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, dan wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch binnen een bepaald aantal dagen een tegoed op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

 

2.2 GEDEELTELIJKE TERUGBETALINGEN

 

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden toegekend (indien van toepassing): Kaarten met duidelijke tekenen van gebruik, sleeves die geopend zijn. Elk item dat niet in zijn oorspronkelijke staat is, is beschadigd of ontbreekt om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout. Elk artikel dat meer dan 7 dagen na levering wordt geretourneerd.

 

2.3 TE LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN

 

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt doorgegeven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gestort. Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via: hello@kaartblanche.com.

 

3 RETAIL & ZAKELIJKE KLANTEN

 

3.1 VOORSCHRIFTEN

 

Facturen dienen binnen 15 dagen na levering te worden betaald. Wij vragen u vriendelijk om uw eerste factuur vóór de levering te betalen, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Elke factuur die niet op de vervaldag wordt betaald, brengt van rechtswege en zonder voorafgaande kennisgeving conventionele intresten met zich mee van 2% per maand – 24% per jaar. Elke aangetekende brief wordt in rekening gebracht. De verzendkosten in België bedragen €5,70 onder 5 KG. De verzendkosten kunnen verschillen van het land waar u woont. De verzendkosten worden altijd op de factuur vermeld, tenzij anders is overeengekomen. Indien wij naar uw winkel komen voor een bestelling van minder dan 200 kaarten kunnen er een kilometervergoeding in rekening worden gebracht, afhankelijk van de afstand.

 

3.2 PROJECTEN OP AANVRAAG

 

Mails worden gebruikt om afspraken te maken over de projecten & tellen als bewijs.
Rechten & tijdstip van gebruik, herdruk en auteursrecht moeten specifiek worden besproken en kunnen per geval worden bekeken.

 Facturen dienen binnen 15 dagen na levering te worden betaald. Uw eerste bestelling dient vóór de levering te worden betaald. Tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Elke factuur die niet op de vervaldag wordt betaald, brengt van rechtswege en zonder voorafgaande kennisgeving conventionele intresten met zich mee van 2% per maand – 24% per jaar. Elke aangetekende brief wordt in rekening gebracht.

 

3.3 AANMAKEN VAN GIFS / AR-FILTERS

 

Kaart Blanche en haar team kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor downtime of het verwijderen van de ontworpen GIF’s / AR-filters van de platformen GIPHY, Instagram, Twitter, etc.

 

Controleer steeds de servicevoorwaarden van deze websites van derden.

 

3.4 GEBRUIK VAN CARD DISPLAYS EN CARROUSELS

 

In sommige gevallen kunnen winkels onze card displays en/of carrousels als lease gebruiken. Dit wordt op de factuur vermeld als ‘bruikleen’.

In geen geval kunnen de displays worden verkocht of failliet gaan. De card displays en carrousels blijven eigendom van The Fast Life VOF en Kaart Blanche. Een garantie van 30-80 euro kan worden aangevraagd. In geval van schade bij teruggave kan een vergoeding worden gevraagd.

 

4 WIJZIGINGEN IN DEZE SERVICEVOORWAARDEN

Wij behouden ons het recht voor om onze servicevoorwaarden te allen tijde te wijzigen, dus neem deze regelmatig door.

Wijzigingen en verduidelijkingen zullen onmiddellijk na het plaatsen ervan op de website van kracht worden.

 Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier informeren dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden we het eventueel gebruiken en/of openbaar maken.

 Als onze winkel wordt overgenomen of gefuseerd met een ander bedrijf, kunnen uw gegevens worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren, zodat we producten aan u kunnen blijven verkopen.

 

5 HEERSEND RECHT

 

Deze servicevoorwaarden en eventuele afzonderlijke overeenkomsten waarbij wij u diensten leveren, worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving.

 

 

6 CONTACTGEGEVENS

 

Vragen over de Algemene Voorwaarden dienen per mail naar ons te worden gestuurd via hello at kaartblanche.com.

 

Laatste revisie: 01/08/2020

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

No spam. Only love letters :)