Gratis verzending vanaf 35 euro voor BE & NL.
Campaign cards

SEPTEMBER 2019

CM – ‘Het Oprechte Vraagteken’

In de loop der jaren is ‘Hoe gaat het?’ geëvolueerd van een vraag naar een beleefde begroeting. Er wordt zelfs niet altijd meer op geantwoord. De vraag ‘Hoe gaat het?’ is zijn lading kwijt en dat willen we herstellen. Alleen door écht te vragen hoe het met iemand gaat, kom je het écht te weten. 

Om duidelijk te maken dat je de vraag oprecht stelt, introduceren we een nieuw leesteken, .?., het Oprechte Vraagteken.

Als gezondheidsfonds wil CM de drempel verlagen om te praten over mentale problemen. En dat is meer dan ooit nodig. Een op de vier Vlamingen krijgt te maken met psychische problemen en een kwart durft er niet over te praten. Om het taboe te doorbreken is het belangrijk om de oprechte vraag te stellen: ‘Hoe gaat het met jou?’.

Samen met PR-bureau Walkie Talkie realiseerden we drie kaarten om meer aandacht te vestigen op dit issue. De kaarten werden opgestuurd naar verschillende influencers, dit gebeurde in drie waves. De eerste kaart werd verstuurd zonder duidelijke boodschap, vervolgens werd de tweede kaart verstuurd, die voor nog meer verwarring zorgde en de 3e kaart legt alles uit aan de achterkant.

APRIL 2018

OPEN VRT – ‘Mark the most iconic tower’

OpenVRT is een community voor jong, digitaal mediatalent tussen 18 en 34 jaar en wordt ondersteund door VRT. Kortom gaat het over events organiseren, workshops leiden om zo tot nieuwe ideeën te komen en onze community-leden te laten samenwerken met VRT merken.

Op 25 april 2018 komen er een heel stel jongeren tussen de 16 en de 23 jaar naar VRT om workshops te volgen, talks te horen en kennis te maken met verschillende diensten binnen VRT in een soort van Talent Booth. OpenVRT staat mee in die Talent Booth en geven mensen die bij hen langskomen graag een kaartje mee dat hen uitnodigt om een profiel aan te maken op database van www.openvrt.be.

Hieronder vind je het resultaat.

Branded card for the win!

SAMEN MET ONS EEN KAART UITBRENGEN? DAT KAN!

Stuur ons snel een mailtje.

Ja ik wil een kaart uitbrengen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

No spam. Only love letters :)