Gratis verzending vanaf 35 euro voor BE & NL
Insta Walls

JULI 2020

Knokke Heist – ‘Walls voor de Instagram-route’

Knokke-Heist heeft heel wat fotowaardige plekjes, maar daarnaast vind je nu ook enkele instawalls op de Instagram-route. We horen je al denken, wat is een Instagram-route? Dat is een wandeling van 7 kilometer om precies te zijn, waar je gaandeweg op zoek gaat naar verborgen parels, ideaal om te delen via de Instagramfeed of stories. Onderweg zal je dus ook enkele instawalls ontdekken, speciaal ontworpen voor een perfecte foto. Ook zonder Instagram-account ben je uiteraard welkom!

Samen met andere jonge creatieven als Skinn, Suzanne Akgun en Studio Caro gingen we aan de slag om de mooiste decors voor jouw foto’s te ontwerpen en de binnenstad op te fleuren.

Onze ‘balloon back drop‘ vind je op Lippenslaan 70 en de ‘It’s Britney, Beach‘-cabine vind je dichtbij het Lichttorenstrand. Als je in de buurt bent, poseer dan zeker voor één van onze walls en vergeet @kaartblanche niet te taggen, we vinden het altijd super fijn om dit te zien. Have fun!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nick Laenen (@nick_laenen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Imke Camps (@imkecam) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A M A U R Y M O R A U W (@amaury.morauw) op

JULI 2020

SMILE SAFARI 2.0

Smile Safari is het grootste Instagram- en TikTokmuseum van Europa. Denk optische illusies, roze palmbomen, regenbogen en zoveel meer. De jacht op de perfecte Instagram foto is geopend! Met jou in de hoofdrol.

Verschillende Belgische artiesten hebben meegewerkt aan de nieuwe inkleding. Denk bijvoorbeeld aan ‘Taboob’, een foto-installatie van Noortje Palmers & Jasper Declercq dat bestaat uit een divers landschap van borsten. Maar ook wij hebben deze keer vier ontwerpen mogen realiseren.

Bezoekers kunnen nog tot januari 2021 op Smile Safari. Je vindt het museum in Anspach Shopping (Anspachlaan 24, 1000 Brussel) bij het Muntplein. Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.smilesafari.be. Poseer zeker voor één van deze vier walls en vergeet @kaartblanche niet te taggen, have fun!

OKTOBER 2019

SMILE SAFARI IN HET STRAATBEELD

Vanaf 2 oktober 2019 kan je op Tour & Taxis in Brussel terecht voor de meest gekke en inspirerende selfies in het eerste Instagram-paradijs van ons land: Smile Safari. Naar aanleiding van de opening kon je al enkele instawalls in het straatbeeld spotten.

In heel wat drukke winkelstraten staan winkelpanden te huur. Door diverse instawalls te creëren zorg je ervoor dat lege panden aantrekkelijk blijven voor voorbijgangers en potentiële huurders. Bovendien maak je ook nog eens reclame voor Smile Safari zelf. Ideaal, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝑾𝒂𝒓𝒅 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒔 (@wardmaris) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Margot Morchio (@margotmorchio) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justien – The Belgian Pinup (@miss_justine_rouge) op

Droom je van een eigen muurontwerp?

SAMEN MET ONS EEN MUUR LANCEREN? DAT KAN!

Stuur ons snel een mailtje.

Neem contact op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

No spam. Only love letters :)