Gratis verzending vanaf 35 euro voor BE & NL
Instagram face filters

Augmented reality (AR) filters, oftewel Instagram face filters bestaan al even, sinds 2017 om precies te zijn, maar sinds kort kennen ze een ware opmars, dat komt omdat het moederbedrijf Facebook deze feature heeft opengesteld aan alle gebruikers. Sinds augustus 2019 is het mogelijk om zelf gepersonaliseerde AR filters te maken voor Instagram Stories, Facebook Stories, Messenger en Portal.

Als je weet dat Instagram meer dan 800 miljoen gebruikers kent, is het uiterst interessant om een eigen filter te gaan lanceren. Het is een leuke manier om aan te tonen wat je bedrijf/brand doet of waar het voor staat. Bovendien zorgt het voor een grotere bekendheid. Iedereen die het Instagram-profiel van jouw merk bezoekt, heeft toegang tot de AR-filters te die je hebt gemaakt. Wanneer ze een selfie delen met één van je filters, worden hun huidige en potentiële volgers blootgesteld aan jouw merk.

Hieronder vind je een selectie van enkele filters die we reeds realiseerden, ben je zelf ook geïnteresseerd? Scroll dan even helemaal naar beneden.

JANUARI 2020

Which Kardashian are you?

Face filters zijn begin 2020 erg hot op Instagram. De “Which Kardashian Are You” filter-quiz werd opgepikt door Khloe Kardashian & Kylie Jenner en ging hierdoor meteen viraal. Ook diverse radio-zenders belden ons op en dit was zelfs een vraag tijdens een Q-Music quiz.

Ben je benieuwd en wil je zelf de gezichtsfilter testen? Klik dan op onderstaande link. Er zijn bovendien nog meerdere filters om te ontdekken zoals ‘Which Friends Member Are You?’, ‘Which Mean Girl Are You’, ‘Which Spice Girl Are You’, Which Diva Are You’, ‘Which Destiny’s Child Are You’, ‘Which ‘La Casa de Papel’ Character Are You’ etc. Deze vind je allemaal op het Instagram account van Lars, have fun en je mag ons altijd laten weten wie het geworden is door @kaartblanche te taggen.

FEBRUARI 2020

Which Victoria Beckham are you?

Onder de meer dan 200 miljoen kijkers van de Kardashian-filter, werd deze ook opgepikt door niemand minder dan Victoria Beckham. Zij vond het duidelijk een leuk idee, want vervolgens werden we door het team van Posh gecontacteerd om ook zo’n ontwerp te maken. De filter, genaamd ‘Welke Victoria ben jij?’ bestaat uit 6 verschillende versies van de celebrity: de Spice Girl, cover star, beauty boss, mom, fitness addict en de CEO.

Ben je benieuwd en wil je zelf de gezichtsfilter testen? Klik dan op onderstaande link. Have fun en je mag ons altijd laten weten wie het geworden is door @kaartblanche te taggen.

MEI 2020

Your Small Act of Love for the Day

Voor beauty brandLove Beauty & Planet‘ creëerden we in opdracht van PR kantoor Marnix & Ally deze ‘Small Acts Of Love‘ face filter. Kleine liefdevolle dingen in de kijker zetten, die onze planeet elke dag opnieuw een beetje mooier maken. Gemaakt om je inspireren en te activeren.

Daarnaast hebben we ook een infocard ontworpen die naar verschillende influencers werd gestuurd om de face filter aan te kondigen en om aan te tonen hoe die gebruikt moet worden, hieraan werd ook een wedstrijd gekoppeld.

FEBRUARI 2021

Which Belgian Artist Are You?

Samen met Proximus Pickx lanceerden we naar aanleiding van de Week van de Belgische Muziek en Belgian Music Month een nieuwe filter op Instagram, om artiesten van eigen bodem in de verf te zetten. Ontdek op welke Belgische artiest jij het meest lijkt, gebruik de filter, deel de resultaten met je volgers en steek zo de muziekindustrie een hart onder de riem.

You want a face filter?

Wil je zelf ook een Instagram Face Filter? Dat kan!

Stuur ons snel een mailtje.

Neem contact op

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

No spam. Only love letters :)