Cards on demand

In dit social mediatijdperk vergeten mensen wel ‘ns hoe fijn het is om een oldskool postkaartje te versturen of te ontvangen. Branded cards zijn een originele manier om je merk persoonlijker te maken en dichter bij de klant te brengen, het gaat bovendien ook versterkend werken én het blijft langer in hoofd hangen. Doordat de kaarten fysiek naar elkaar worden verstuurd, genereer je ook offline een community én als de kaartjes super leuk zijn, worden ze ook op Instagram of Facebook gedeeld en heb je ineens ook een online buzz.

OKTOBER 2019

Kaart Blanche x Ici Paris Xl

Met een ruim gamma parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL één van de beautyspecialisten van België. Je bent er ongetwijfeld al eens binnen geweest, is het niet voor jezelf dan is het om iemand te verrassen met een parfum. Vaak is dat omdat je geen idee hebt wat je moet kopen voor die persoon, maar een lekker geurtje is altijd een gepast geschenk. Het enige nadeel is dat het hierdoor wat onpersoonlijk overkomt en net om die reden is Ici Paris XL bij ons terecht gekomen.

Wij mochten 20 exclusieve wenskaarten ontwerpen, perfect om een persoonlijke toets te geven aan jouw cadeautje.

SEPTEMBER 2019

Kaart Blanche x Piet Moodshop

PIET Moodshop is de winkel van Christophe Verbeke in Gent. Hij is interieurdesigner, en heeft jaren met veel passie en gevoel voor esthetiek feesten en events van de nodige sfeer en mooie inrichting voorzien. PIET Moodshop is gewoon zijn passie voor design vertaald naar een winkel vol leuke spullen waarmee hij zoveel mensen bereikt en gelukkig maakt.

Samen met hem realiseerden we onderstaande kaart om de start van het nieuwe schooljaar te vieren, ook wel ‘Student Day Kick Off’ genoemd. Die dag gaat meestal gepaard met enkele pintjes en een bijhorende kater. Vandaar lanceerden we de ‘morning-after-must-have’: de anti-kater kaart,  voorzien van paracetamol én 10% korting op je volgende aankoop.

FEBRUARI 2019

Kaart Blanche x Girlcrush

GIRLCRUSH is het eerste online beautymagazine van België, voor en door stoere vrouwen én hun inner girly girl. Dat we onszelf daarbij af en toe tegenspreken, daar zijn we ons van bewust. Noem het veelzijdig, want zo zijn vrouwen nu eenmaal.

Wij mochten een unieke branded kaart ontwerpen die werd opgestuurd naar de selected few om de verjaardag van GIRLCRUSH te vieren. Bovendien werden we geïnterviewd door dit geweldige team, benieuwd naar het gesprek? Klik hieronder.

Brand new cards for you!

Samen met ons een eigen kaartenreeks lanceren? Dat kan!

Stuur ons snel een mailtje.

Ja ik wil een eigen kaartenreeks!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

No spam. Only love letters :)