Free shipping from €35 in BE & NL.
Instagram gifs

Als bedrijf/merk kun je goed gebruik maken van stories. Naast het plaatsen van foto’s en video’s, heb je ook toegang tot GIFs. Deze maken je stories niet alleen leuker, maar je kunt er ook voor kiezen om als bedrijf branded GIFs in te zetten, deze zorgen ervoor dat mensen snel informatie of emoties kunnen delen, met maar één klein stukje content.

GIFs werken goed als ze grappig zijn, een gesprek tussen twee mensen kunnen starten of voor inspiratie zorgen. En dankzij de Giphy search, waar onder andere Facebook, Instagram en Snapchat gebruik van maken, kunnen je GIFs gebruikt worden in de stories van anderen. Wanneer je GIFs gebruikt worden, draagt dit bij aan het vergroten van de merkbekendheid.

Waarom zou ik GIFs gebruiken voor mijn merk of evenement?
1. Het versterkt je merk enorm op social media
2. Verras je klanten of brand lovers
3. Maak een leuke herinnering & boost je engagement
4. Cooler dan afbeeldingen, goedkoper dan video
5. Innovatief (think outside the box)

JANUARI 2020

Stad Oostende Gifs

Om de stad Oostende online extra in de kijker te zetten, lanceerden we samen met Toerisme Oostende zeven officiële gifs in opdracht van De Jongens. Er worden links gelegd naar gastronomie, de visserij en het strand. Het is de bedoeling om de collectie op termijn uit te breiden met andere thematische animaties. Om de gifs zo breed mogelijk te kunnen verspreiden, worden ze aangeboden via het grootste gif-platform ‘Giphy’. Dat platform heeft een goede link met onder andere Instagram en Facebook.

Aangezien Oostende de eerste stad is met eigen gifjes, werd dit eveneens mee opgenomen in de pers.

Februari 2019

Telenet Gifs

Telenet lanceerde op 19 februari 2019 YUGO, een bundel gericht op millennials, met andere woorden consumenten die doelbewust hun entertainment kiezen en digitaal zeer onderlegd zijn. Het is een all-in bundel met het strafste internet, 20 GB data, je favoriete TV-zenders en Play, allemaal in 1 simpele app.

En om deze launch van YUGO te vieren, hebben wij enkele black/white gifs gemaakt om de Instagram stories mee te pimpen.

  •  Total of 5.534.729 views

Via Play en Play More van Telenet kan je seizoen 1 tot en met 7 van ‘Game of Thrones‘ momenteel integraal te bekijken. In de nacht van 14 op 15 april 2019 gaat seizoen 8 in première bij Telenet, en zal er wekelijks een gloednieuwe aflevering uitkomen, gelijk met de release in de VS. De afleveringen gaan telkens om 03u00 ‘s nachts in première en zijn vanaf dan ook op te vragen via de tv-theek van Play en Play More.

Om dit mee te ondersteunen en om wat extra online buzz te geven mochten we twee gifs creëren die duidelijk maakten dat ‘Game of Thrones’ beschikbaar is via Telenet Play & Play More.

  •  Total of 6.774.839 views

JANUARI 2020

Film Fest Gent Gifs

Elk jaar in oktober stelt het festival ruim 100 langspeelfilms en 50 kortfilms voor uit de gehele wereld. De afgelopen jaren wist het festival een publiek van ruim 100.000 toeschouwers aan te trekken. Naast een officiële competitie organiseert het festival jaarlijks een reeks concerten, en gaf het op die manier een plateau aan componisten. Met zijn focus op filmmuziek behoort Film Fest Gent na Cannes, Venetië en Berlijn tot de top vijf onder de Europese filmfestivals met een eigen karakter.

De afgelopen twee jaar mochten wij voor de 45 & 46ste editie van het Film Fest Gent enkele gifs creeëren om jouw Instagram Stories mee te pimpen. Je kan ze vinden door het trefwoord ‘ffgent‘ in te voeren in de zoekfunctie van Instagram. Hieraan werd ook een wedstrijd gekoppeld om zo het gebruik van de gifjes te stimuleren, nl. gebruik de gifs, tag @ffgent en win een leuke goodiebag.

JANUARI 2020

Sloggi Gifs

Draag jij een grote oma-onderbroek à la Bridget Jones? Shame on you! Althans, dat is hoe de wereld naar dit ondergoedfenomeen kijkt. Ondergoed en lingerie voor vrouwen moeten sexy zijn en daar horen grote onderbroeken niet bij. Sloggi vond dat het tijd werd voor verandering en komt met een ode aan de granny pants! Comfort is belangrijk en ook dat kan er volgens Sloggi nog steeds goed uitzien.

Bij de lancering van deze campagne konden Instagram Gifs niet ontbreken, wij creëerden 5 gifs om dit gehele concept te versterken.

  •  Total of 3.450.380 views

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte

SAMEN MET ONS GIFs LANCEREN? DAT KAN!

Gif it to me baby!

Neem contact op

Sign up for our newsletter!

No spam. Only love letters :)